Cake Pops kan laves i utallige varianter - og pyntes lige som man synes. Mit valg faldt på disse cake pops lavet af cookie dough, overtrukket med chokolade og rullet i hakket pistacie.
Opskriften er fra den helt i gennem fantastiske Maja Vase, som er en stor inspiration. Hun er så vanvittig ud i kager og desserter...
Cookie Dough Pop Cakes |
Ingredienser:
- 60 gram blødt smør
- 60 gram rørsukker
- Korn fra en halv vanillestang
- 60 gram hvedemel
- 5 gram usødet kakao
- en knivspids havsalt
- 30 gram mælkechokolade + 200 gram mælkechokolade til overtræk
- Hakkede usaltede pistacienødder
- Evt. lidt guldstøv
- Slikkepinde eller træspyd
Fremgangsmåde:
- Pisk smør, sukker og vanillekorn til en cremet masse.
- Kom mel, kakaopulver og salt i, og pisk videre.
- Hak de 30 gram chokolade og vend det i dejen.
- Sæt dejen på køl i en halv times tid.
- Form små kugler af den afkølede dej - hver kugle skal veje ca. 15 gram.
- Smelt den resterende del af chokoladen over vandbad.
- Dyp enden af en pind ned i chokoladen og stik den derefter ind i en kagekugle. Fortsæt dette til alle kuglerne har fået en pind.
- Sæt kuglerne på køl i en halv time, så chokoladen størkner og kuglerne derved sidder fast på pindene.
- Overtræk herefter hver kugle med chokolade, og rul dem straks i de hakkede pistacienødder. Drys eventuelt med en smule guldstøv.
- Sæt pindene, med kagekuglerne på, i en beholder, som er fyldt godt op med for eksempel sukker. Sæt hele herligheden på køl, til chokoladen har sat sig.
- Opbevar de fine cake pops på køl til de skal serveres - ved servering sættes de i smukke glas.
Cookie Dough Pop Cakes |
Cookie Dough Pop Cakes |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar