søndag den 14. september 2014

Cookies med ingefær og mørk chokolade

Jeg havde en rest frisk ingefær liggende, som jeg gerne ville have brugt. Og så tænkte jeg, at hvis jeg kunne kombinerer dette, med at forkæle Jesper og hans unger, så ville det ikke være af vejen.
Jeg gik i køkkenet, og det kom der disse cookies ud af.
De smagte dejligt - lidt af jul - men stadig dejligt...


Cookies med ingefær og mørk chokolade

Cookies med ingefær og mørk chokolade (ca. 30 stk.)

Ingredienser:
  • 125 gram smør
  • 250 gram rørsukker
  • 2 æg
  • 20 gram frisk, fintrevet ingefær
  • 300 gram hvedemel
  • 0,5 tsk. bagepulver
  • 100 gram mørkt, hakket chokolade

Fremgangsmåde:
  • Pisk smør og rørsukker i en skål, til det er cremet
  • Tilsæt et æg ad gangen, og pisk mellem hvert æg
  • Tilsæt ingefær og pisk grundigt igen
  • Bland hvedemel, bagepulver og hakket chokolade i en skål, og tilsæt dette til dejen
  • Rør til dejen er godt blandet sammen
  • Beklæd en bageplade med bagepapir og afsæt kugler af dejen på pladen. Tryk let med en finger, så kuglerne bliver lidt flade. Husk en god afstand mellem kagerne, da de flyder lidt ud under bagningen
  • Bag kagerne i 8 minutter ved 200 grader (varmluft). Kagerne skal være gyldne i kanterne
  • Afkøl kagerne på en rist inden de spises

Ingen kommentarer:

Send en kommentar