Disse brødcroutoner er med hvidløg, og kan bruges i salater, supper - eller simpelthen bare som en lille lækker snack til et dejligt glas vin, eller en god øl.
De er meget nemme at lave - og så er det meget billigere at lave dem selv, end at købe dem færdige. Ja - og så er det vel næsten overflødigt at sige, at de også smager meget bedre end dem man køber i butikkerne. Det er en ren "win win".
Hjemmelavede brødcroutoner med hvidløg |
Ingredienser:
- 1 helt lyst toastbrød i skiver
- 120 gram smør
- Hvidløgssalt
Fremgangsmåde:
- Forvarm ovnen til 125 grader.
- Skær toastbrødet i terninger og fordel terningerne i en bradepande beklædt med bagepapir.
- Skær smørret i små terninger og fordel dem over brød-terningerne.
- Drys hvidløgssalt ud over brød og smør. (Hvor meget afhænger af smag og behag).
- Bag brødcroutonerne i ovnen. Vend rundt i dem hvert 20. minut.
- Når brødcroutonerne er gyldne (ca. efter en time eller halvanden, afhængig af ovnen), slukkes ovnene og brødcroutonerne bliver stående i ovnen til de er kolde.
- Brødcroutonerne kan gemmes i en pose, på et tørt sted, i op til to måneder.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar