mandag den 4. august 2014

Hjemmelavede croutoner med hvidløg

Hjemmelavede brødcroutoner er enormt vanedannende...jeg siger det bare! :)
Disse brødcroutoner er med hvidløg, og kan bruges i salater, supper - eller simpelthen bare som en lille lækker snack til et dejligt glas vin, eller en god øl.

De er meget nemme at lave - og så er det meget billigere at lave dem selv, end at købe dem færdige. Ja - og så er det vel næsten overflødigt at sige, at de også smager meget bedre end dem man køber i butikkerne. Det er en ren "win win".

Hjemmelavede brødcroutoner med hvidløg
Hjemmelavede brødcroutoner med hvidløg

Ingredienser:
  • 1 helt lyst toastbrød i skiver
  • 120 gram smør
  • Hvidløgssalt

Fremgangsmåde:
  • Forvarm ovnen til 125 grader.
  • Skær toastbrødet i terninger og fordel terningerne i en bradepande beklædt med bagepapir.
  • Skær smørret i små terninger og fordel dem over brød-terningerne.
  • Drys hvidløgssalt ud over brød og smør. (Hvor meget afhænger af smag og behag).
  • Bag brødcroutonerne i ovnen. Vend rundt i dem hvert 20. minut.
  • Når brødcroutonerne er gyldne (ca. efter en time eller halvanden, afhængig af ovnen), slukkes ovnene og brødcroutonerne bliver stående i ovnen til de er kolde.
  • Brødcroutonerne kan gemmes i en pose, på et tørt sted, i op til to måneder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar