De er tilmed meget nemme at bage, og så er de glutenfri, hvis man skal bage kage til gluten-allergikere.
I går havde vi et par gode venner til en kop sommer-kaffe, og så røg der lige sådan en portion i ovnen.
Cookies med peanuts, mørk chokolade og havsalt (16 stk.)
Ingredienser:
- 225 gram creamy peanutbutter
- 150 gram sukker
- 1 stort æg
- 0,50 tsk. bagepulver
- 0,25 tsk. havsalt
- 50 gram hakkede peanuts
- 50 gram hakket mørk chokolade
- Lidt ekstra havsalt til drys/pynt
- Kom peanutbutter, sukker, æg, bagepulver og salt i en skål, og rør det sammen med et piskeris.
- Hak peanuts og chokolade groft og vend dette i dejen med en ske.
- Ælt evt. dejen helt sammen på et bord (dejen er meget fedtet, men hænger ikke i).
- Del dejen i 16 klumper og tril dem let til kugler.
- Placer kuglerne med lige afstand på en bageplade med bagepapir og giv dem et let tryk med håndfladen, så de bliver halv-flade.
- Bag de 16 cookies midt i ovnen, ved 175 grader i 12-14 minutter.
- Drys de varme cookies med havsalt og lad dem køle af på en bagerist.
- Spises når de er afkølet - eller gemmes i en lufttæt beholder.
Cookies med peanuts, mørk chokolade og havsalt |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar