Jeg har bagt dem mange, mange gange - og de bliver altid modtaget med ros, og et "uhmm".
Squash cupcakes med cream cheese frosting |
Squash cupcakes med cream cheese frosting (24 stk. mini)
Ingredienser:
- 1 æg
- 1 dl. brun farin
- 0,7 dl. solsikkeolie
- 1,7 dl. groftrevet squash
- 35 gram hakket mørk chokolade
- 25 gram hakkede valnødder
- 1,7 dl. hvedemel
- 0,5 tsk. bagepulver
- 0,7 tsk. natron
- 0,7 tsk. vanillesukker
- 1 tsk. kanel
- 0,35 tsk. salt
- 75 gram blødt smør
- 75 gram Philadelphia flødeost
- 160 gram flormelis
- 0,5 tsk citronsaft
- Pisk farin og æg let og luftigt.
- Pisk olien i.
- Bland de tørre ingredienser sammen og rør dem i de våde ingredienser.
- Vend chokolade, valnødder og squash i dejen til sidst.
- Fyld dejen i 24 små cupcake-forme (det bedste resultat opnås ved papirforme i en fast cupcake-form). Fyld formene 2/3 op.
- Bag kagerne ved 200 grader i ca. 10 minutter.
- Sluk ovnen, åben ovnlågen og lad kagerne køle langsomt ned i ca. 10 minutter. Tag herefter kagerne ud af ovnen og lad dem afkøle helt på en bagerist.
- Pisk da frostingen sammen med en håndmikser, og put frostingen i en sprøjtepose, med tylle - og dekorer kagerne, Drys til sidst med finthakket chokolade og valnødder.
En kollega havde fødselsdag - så der blev pyntet en lille kage med lys og flag :) |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar