Jeg valgte at bage lakrids-cookies med tranebær, og så var det her, at jeg forsøgte mig med de hemmelige lakrids cupcakes, som siden er blevet udviklet til den ultimative lakrids-opskrift.
Her kommer opskriften på lakrids-cookies med tranebær. En anderledes småkage, som smager rigtig godt!
Lakrids cookies med tranebær in the making |
Lakrids-cookies med tranebær |
Lakrids-cookies med tranebær (30 stk.)
Ingredienser:
- 300 gram hvedemel
- 125 gram smør
- 160 gram fint rørsukker
- 1 æg
- ½ tsk. bagepulver
- 15-20 gram Bülow raw lakridspulver
- 15 stykker lakrids (Bülows nummer 2 eller 4)
- 70 gram tørrede tranebær
- Smuldre hvedemel og smør i en skål.
- Klip lakridsstykkerne i mindre stykker og blandt disse - samt resten af ingredienserne i, og ælt dejen godt sammen.
- Rul dejen til en rulle på ca. 30 cm. Pak denne ind i bagepapir og læg den i fryseren i 30 minutter.
- Skær rullen ud i 30 stykker af ca. 1 cm. Læg kagerne på en bageplade med bagepapir, og bag kagerne ved 180 grader i 8-10 minutter. (Brug varmluft).
- Køl kagerne af på en bagerist til de er helt kolde.
Lakrids - lakrids - lakrids |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar