En lille fin kage, som er smuk både inden i og uden på.
Blondie-cupcakes med flydende hindbærmidte og brændt marengs |
Blondie.cupcakes med flydende hindbærmidte og brændt marengs
(24 stk. mini)
Ingredienser:
- 100 gram smør
- 100 gram hvid chokolade (vælg kvalitet)
- 2 små æg
- 75 gram sukker
- 50 gram hvedemel
- En knivspids salt
- 1 tsk revet citronskal
- Hindbærmarmelade (fyld)
- 2 æggehvider (til marengs)
- 100 gram sukker (til marengs)
- Smelt smørret og den hvide chokolade i en kasserolle ved svag varme. Lad massen afkøle let.
- Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps, og pisk mel, salt og citronskal i.
- Vend den afkølede smør/chokolademassen i dejen.
- Fyld de 20 små forme - det bedste resultat opnås ved at bruge papirforme i en fast cupcake-form. Fyld formene 2/3 del op.
- Bag kagerne ved 180 grader i ca. 15 minutter.
- Når kagerne er bagte og kolde, laves en lille fordybning i midten af hver kage. Jeg bruger den store ende af en lille tylle til dette.
- I hver lille fordybning fyldes nu hindbærmarmelade.
- Til sidst røres en marengs af æggehvider og sukker. Start med at piske æggehviderne næsten stive. Hæld derefter sukker i lidt efter lidt, og pisk i ca. 8-10 minutter til marengsen er glat og stiv.
- Put marengsen i en sprøjtepose med en lille stjernetyl, og sprøjt marengsen på toppen af kagerne.
- Til sidst brændes marengsen med en gasbrænder.
Blondie-cupcakes med flydende hindbærmidte og brændt marengs |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar