Knækbrød
Ingredienser:
- 1 dl. sesamfrø
- 1 dl. hørfrø
- 1 dl. græskarkerner
- 1 dl. havregryn
- 1 dl. solsikkekerner
- 3,5 dl. hvedemel
- 1,25 dl. smagsneutral olie (f.eks. vindruekerne, eller solsikke)
- 2 tsk. salt
- 1 tsk. bagepulver
- 2 dl. vand
Fremgangsmåde:
- Alle de tørre ingredienser blandes godt sammen. Til sidst blandes olie og vand med, så det bliver til en klistret masse.
- Del massen i to, og læg hver del mellem to stykker bagepapir, der er tilpasset en bageplade. Pres med hænder og fingre massen ud mellem de to stykker papir, så den ligger i et jævnt lag.
- Hver "plade" forskæres nu med en skarp kniv, så det angiver hvor de "skal knækkes" når de er bagt.
- Bages i 15-20 minutter ved 200 grader og afkøler på en bagerist.
Små sprøde knækbrød |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar