fredag den 4. november 2016

Pandekager

I dag er det danske vejr pandekage-vejr!

Pandekager er noget af det bedste der findes. Jeg elsker, elsker, elsker pandekager.
De er gode med is - de er gode med sukker - de er gode med syltetøj - de er gode med chokolade - de er bare GODE!

Pandekager

Pandekager (ca. 20 stk.)

Ingredienser:
  • 8 dl. hvedemel
  • 4 tsk. sukker
  • 4 tsk. vanillesukker
  • 0,5 tsk. salt
  • 10 dl. sødmælk
  • 2 dl. øl
  • 4 æg
  • Smør til stegning

Fremgangsmåde:
  • Pisk mel, sukker, vanillesukker, salt og mælk godt sammen.
  • Pisk æggene i et ad gangen.
  • Rør til sidst øllet forsigtigt i.
  • Lad dejen stå ca. 20 minutter ved stuetemperatur inden bagning.
  • Smelt en lille klat smør på en varm pande, og hæld en portion dej på panden. Når pandekagen bobler let og overfladen er fast, vend den da med en paletkniv og bag den på den anden side.
  • Pandekagerne bages ved jævn varme til de er lysebrune og har sprøde kanter.
  • Server straks - eller bag dem i god tid og opvarm dem i ovnen med staniol over.

Pandekager



Ingen kommentarer:

Send en kommentar