Frøken Fuglesangs Søde Blog

En blog der hylder det søde køkken...

søndag den 26. november 2017

Sprøde emmentaler-kiks

›
Den her blog er min dårlige samvittighed lige i øjeblikket, og det er jeg bare så ked af!! Men jeg har været mere end almindelig arbejdsramt...
søndag den 22. oktober 2017

Æbletærte med toscalåg

›
Efterårsferien synger på sidste vers, her søndag aften inden hverdagen. Det har været en dejlig uge, med masser af veninder og masser af hj...
lørdag den 2. september 2017

Pebermynteis med chokoladestykker

›
Jeg har ikke været alt for aktiv på bloggen hen over sommeren - eller i hvert fald ikke så aktiv som jeg kunne have ønsket mig. Det skal jeg...
søndag den 6. august 2017

Snackbrød med grønne asparges og bacon

›
Snacks er noget af det hyggeligste, der findes...og her skal I have en snack, som i virkeligheden hører til det salte køkken. Snackbrødene...
mandag den 17. juli 2017

Inside-out Flødeboller

›
For lang tide siden så jeg en video med Annemette Voss, hvor hun lavede Inside-out flødeboller. En slags omvendt flødebolle, hvor flødenboll...
mandag den 3. juli 2017

Chokoladesmør (Hjemmelavet Nutella)

›
Jeg kan lige så godt indrømme det...jeg er en sucker for Nutella! Alene af den grund, har jeg det næsten aldrig i køkkenskabet. For så spise...
2 kommentarer:
mandag den 5. juni 2017

Små søde marengskys

›
I lørdags var jeg til pinsebryllup, hos min søde veninde Marianne og hendes gom Hans Henrik. Det var sådan en dejlig fest, med de skønneste ...
søndag den 26. marts 2017

Toscatærte

›
Der har været lidt stille på bloggen den sidste tid. Det er ikke uvilje - men mere et spørgsmål om mangle på tid til både bagning og skriver...
onsdag den 1. februar 2017

Moussebomber med lime og basilikum

›
Det her er en meget smuk, en meget uimodståelig og en meget bitte lille dessert. Faktisk er den blot ca. fire mundfulde stor - men hvilke fi...
mandag den 23. januar 2017

Chokoladetærte med saltkaramel

›
I sommer købte jeg en aflang tærteform i Kunst og Køkkentøj i København (i øvrigt all-time-favorite-køkkengrejsbutik). Jeg havde ikke rigtig...
lørdag den 21. januar 2017

Bløde hvedeflutes

›
At bage brød er ofte lidt af en videnskab. Men nogle gange skal det også bare være nemt og hurtigt. Og skal det tilmed være virkelig lækkert...
tirsdag den 17. januar 2017

Vanilleis

›
Der findes næsten ikke noget, der er bedre end en virkelig god is. Silkeblød og fuld af smag. Netop sådan er den her vanilleis, som er en ...
søndag den 8. januar 2017

Citronspecier

›
2017 er en uge gammel og hverdagen har for længst tag i os alle. Efter massevis af julebag og nytårskransekage, er det faktisk rigtig dejl...
lørdag den 31. december 2016

Kransekage

›
Når man tager hul på et nyt år, så skal der naturligvis kransekage til. Jeg synes, det er virkeligt hyggeligt at bage den selv. Her får I ...
fredag den 23. december 2016

Marcipangris

›
I morgen er det jul! Jeg skal for første gang holde jul et andet sted, end i mit barndomshjem. Og kontrasten kan næste ikke blive større. ...
‹
›
Start
Vis internetversion

Heidi Fuglesang. Født i 1978. Friskolelærer. Jespers kæreste. Midtfynbo.

Mit billede
Frøken Fuglesang
Vis hele min profil
Leveret af Blogger.